Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş’ta Kadro Dışı Kalan Oyunculara Şartlı Barış! Oyuncular Söz verdi

Beşiktaş’ta Kadro Dışı Kalan Oyunculara Şartlı Barış! Oyuncular Söz verdi

abaddonn abaddonn - - 3 dk okuma süresi
7 0

Hafta başında Beşiktaş’ın yeni yönetim kurulunun verdiği karar ile süresiz olarak kadro dışı kalan oyunlar tekrardan takımlara çalışmalara dönüş yaptı. Performanslarının düşmesi ve uyumsuzluk yaşatmalarından dolayı kadro dışı bırakılan futbolcular, kendilerine karşı yapılan suçlamaları reddetmekle beraber, Beşiktaş’ta kalmak isteklerini söylerken ‘’Teknik heyet ve yönetimin beklentilerine karşılık vermek için çok çalışacağız’’ diye söz verdiler. Siyah beyazlı takımın yönetimi de her bir futbolcudan yarar sağlayıp değerlerinin düşmesine engel olmak ve FIFA ile problem yaşamamak için kadro dışı kararından vazgeçti.

Beşiktaş’ın yeni başkanı Hasan Arat yönetiminin aldığı ilk önemli icraat, beş futbolcunun kadro dışı kalmasında çok önemli gelişmeler yaşandı. Performanslarının düşük olması ve uyumsuzluklarından dolayı kadro dışı kalan oyuncular Valentin Rosier, Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Eric Bailly ve Jean Onana şartlı olarak affedilerek, takımlara çalışmalara geri dönüş yaptı. Af ile ilgili ilk önemli adım futbolculardan geldi.

Menajerlerinin vasıtasıyla Beşiktaş kulüp yönetimine başvuru da bulunan futbolcular, kendilerine yönelik yapılan suçlamaları kabul etmedikleri ve somut olabilecek bir gerekçenin bulunmadığından dolayı FIFA kuralları sebebiyle Beşiktaş A takımından ayrı tutulmalarının mümkün olmadığını belirttiler.

Kulübün Çıkarlarını Düşünüp, Futbolcuların Takıma Dönüşlerine Şartlı İzin Verildi

Rosier, Ghezzal, Aboubakar, Onana ve Bailly ayrıca kulüpte kalmak istediklerini söyleyip, teknik direktör Rıza Çalımbay ve yönetiminin beklentilerine karşılık vermek için çok çalışacaklarını belirttiler. Futbolcuların isteklerini değerlendiren kulüp yönetimi, kulüp çıkarlarını da düşünerek kadro dışı kararını kaldırmış oldu.

Beşiktaş yönetimi bu kararı ile Euro değerinde olan futbolcuları takım içerisine kazandırarak, değerlerinin düşmesini önledi ve FIFA ile sorun yaşamanın önüne geçmiş oldu. Tekrardan Beşiktaş A takımı ile antrenmanlara çıkan futbolcular istenilen güce ulaşmaları durumunda formalarını giyebilecekler.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş’ta Rebic küllerinden doğdu! Rebic Rüzgarı esiyor

Hasan Arat: Kadro Dışı Bırakılan Futbolcular Bizimle Görüşerek Gerekenleri Yapacaklarını Belirttiler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, divan kurulu toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada konuyla ilgili açıklama yaptı. ‘’Kadro dışı kararımız çok etkili olmuştur. Bu karar içerisinde kadro dışı bırakılan oyuncular bizimle görüşerek, daha iyi olacaklarını belirtmişlerdir. Büyük Beşiktaş kulübünün futbolcusu olmanın ne kadar önemli olduğunu karşılayacaklarına inanıyorum, güveniyorum dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir