Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Fenerbahçe’de şok! İki ayrılık birden…

Fenerbahçe’de şok! İki ayrılık birden…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
12 0

Fenerbahçe sezon başında flaş transfer gerçekleştirmişti. Trendyol Süper Lig’de uzun süren şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe Yıldız oyuncuları kadrosuna katmıştı. Fakat alınan şok bir habere göre İsmail Kartal’ın bazı oyuncularının biletini kestiği konuşuluyor.

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluğunu devam ettiren Fenerbahçe, Spartak Trnava’yı 4-0 mağlup etmişti. Bu şekilde FC Nordsjaelland’ı yenerek, son 16 turuna kalmayı başardı. Fenerbahçe açısından transfer sürecine yaklaşılması ile birlikte takımdan ayrılacak olan kişilerin isimleri belli olmaya başladı. Transfer sezonu için yeni isimlerle kadroyu güçlendirmeyi planlayan takımda İsmail Kartal 2 kişi ile yolları ayırıyor.

Fenerbahçe’den iki oyuncu ayrılıyor

Süper Lig’deki şampiyonluk özleminin son bulmasını isteyen Fenerbahçe takımını yeni güçlü kişiler almayı planlıyor. Bu doğrultuda iki kişiyle yolların ayrılması kararı alındı.

Kanaryalar kadronun güçlenmesi açısından yer ayırmaya başladı. Takımdaki kalitenin artması ve Süper Lig’de şampiyonluğu elde edebilme amaçlı isimlerle anlaşılma sürecine gidiliyor. Bu yüzden de kadroda gerekli yerlerin açılması sağlandı.

Ryan Kent ve Michy Batshuayi ile Yolları ayırma kararı alan Fenerbahçe, yeni isimlerle anlaşmayı planlıyor. Ryan Kent, Bu sezonda toplamda resmi olarak 15 maça çıktı. Batshuayi ise toplamda Fenerbahçe forması ile birlikte 18 maça çıktı. Fakat gelecek sezon Fenerbahçe bu isimlerle çalışmama kararı aldı. Yeni sezonda Fenerbahçe’ye kimlerin transfer olacağı ise merak konusu oldu.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir