Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Fenerbahçe orta saha transferini bitiriyor!

Fenerbahçe orta saha transferini bitiriyor!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
10 0

Fenerbahçe orta saha transferi için düğmeye basmış durumda. Buna göre sarı lacivertli ekip aradığı orta sahayı Portekiz’de buldu. Özellikle ligde ve Avrupa’da Fred’in yokluğunda bu bölgeyi doldurmakta zorlanan sarı lacivertliler, 2. Devre de bu hatayı yapmak istemiyor. Dolayısı ile takıma bir orta saha transferi yapmak istiyorlar.

Fenerbahçe orta sahaya aradığı ismi Portekiz ülkesinde buldu. Devre arasında takıma katkı sağlamak için kolları sıvayan yönetim kadroyu güçlendirmek için kolları sıvamış durumda. İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda harekete geçen kulüp yetkilileri de oraya sahaya bir yıldız kazandırmanın peşinde.

Fenerbahçe’den transfer atağı

Fenerbahçe, aradığı orta sahayı Benfica’dan buldu. Benfica forması giyen Florentino Luis ile temasa geçen sarı lacivertli takım, bu anlamda doğru bir hamle yapmanın hesaplarını yapıyor. Oyuncunun durumu hakkında kulübü ile iletişime çoktan geçildi. Her şey tamam olursa eğer devre arasında yıldız isim sarı lacivertli formayı giyebilir. Bu doğrultuda çalışmalar şimdiden yapılmaya başlandı. Çalışmalara hız veren yönetim, Benfica ile hızlı bir şekilde transferi bitirmek istiyor.

İlginizi Çekebilir;  Samsunspor 1 – 2 Beşiktaş maç özeti izle

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir