Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Galatasaray Haberleri
  4. »
  5. Galatasaray nihayet sol bekini buldu!

Galatasaray nihayet sol bekini buldu!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
10 0

Son dakika Galatasaray transfer haberleri… Galatasaray aradığı ismi nihayet buldu. Angelino’nun opsiyonunu kullanmak istemeyen yönetim, bu anlamda sol bekte sezon başından bu yana ciddi problemler yaşıyor.  Devre arasında kadrosunu güçlendirmek ve UEFA Avrupa Ligi’nde kupayı kaldırmak isteyen yönetimin ise önceliği sol bek transferi oldu.

Galatasaray defans hattında büyük problemler yaşıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe gibi Galatasaray’da defans bölgesinde büyük problemler yaşarken bu anlamda kolları sıvamış gözüküyor. Gündemine sol bek transferi koyan sarı kırmızılı ekipte bu anlamda yapacağı transferleri şimdiden belirlemiş durumda. Avrupa Ligi’ne devam edecek olan aslan bu anlamda kupayı kaldırmak için mutlak bir sol bek istiyor.

Galatasaray aradığı beki buldu!

Hedef olarak yeniden kupayı kaldırmak isteyen Galatasaray hem ligde hem de Avrupa’da bu hedefine yürümek istiyor. Bunun yanında özellikle oyuncuların performanslarının inişli çıkışlı olması da onların başka bir sorunu. Angelino ve Kazım Karataş’tan beklediği performansı alamayan Okan Buruk ise sol beke Brest forması giyen Vradley Locko’yu aldı.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş sol beke o ismi transfer ediyor!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir