Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Galatasaray Haberleri
  4. »
  5. Brezilyalı yeni Neymar Aslan oluyor!

Brezilyalı yeni Neymar Aslan oluyor!

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
13 0

Kadrosunu güçlendirmek isteyen aslan, sonunda istediği transferi buldu. Brezilya’da son zamanların yıldız adayı olarak gösterilen ve Neymar’ın varisi olan 20 yaşındaki o oyuncunun menajeri ile kontak kuruldu. Kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı kırmızılı takım devre arasında bu oyuncu için tüm şartları zorlayacak.

Devre arasında önemli transferler yaparak takımdaki eksik noktaları gidermeyi planlayan Galatasaray bu anlamda yeni bir transfer yapmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılı takımın öncelikli olarak defansa transfer yapmak istediği görülüyor. Brezilya’da Santos’un 111 yıl aradan sonra küme düşmesi aslana yarayabilir!

Yeni aslan o mu olacak?

Brezilyalı siyah beyazlı kulübün küme düşmesinin ardından pek çok oyuncu ile yollarını ayırması bekleniyor. Bu oyuncular arasında da yeni dönemin yıldız ismi 20 yaşında dikkat çeken Marcos Leandro yer alıyor. Oyuncu ile anlaşan sarı kırmızılı takım, Santos ile pazarlık masasına oturacak. Bu pazarlıklarından ardından uygun olursa şayet Leandro sarı kırmızılı formayı giyecek.

İlginizi Çekebilir;  Pendikspor - Galatasaray maçı hangi kanalda? Ne zaman?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir