Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Galatasaray Haberleri
  4. »
  5. Galatasaraylı oyuncuya Rusya’dan 3 talip birden!

Galatasaraylı oyuncuya Rusya’dan 3 talip birden!

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
10 0

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hızlandıran Galatasaraylı oyunculara çıkan taliplerin sayısı da hızla artıyor. Buna göre sarı kırmızılı oyuncuların özellikle Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performans tüm takımların dikkatini çekmiş gibi gözüküyor. Bunların başında da Rus ekipleri bulunuyor.

Hava durumundan dolayı pek çok oyuncunun Rusya’da oynamaya sıcak bakmadığı görülüyor. Bunun yanı sıra devam eden Rusya, Ukrayna savaşı da oyuncuları burada oynamaktan itiyor. Ancak Rus takımları transfer yapmak için bu sefer kesenin ağzını fazlasıyla açmış durumda. İşte bu noktada sarı kırmızılı oyuncunun vereceği tepki de merak ediliyor.

Galatasaraylı o oyuncu devre arasında gidebilir!

Galatasaraylı o oyuncu devre arasında takımdan ayrılabilir. 2022 – 2023 yılında Konyaspor’dan 2.8 milyon Euro’ya transfer edilen Abdülkerim Bardakçı performansı ile bu yıl pek çok kulübün dikkatini çekmiş durumda. Bu kulüplerden ise 3 tanesinin Rusya’da olduğu görülüyor. Zenit, Lokomotiv ve CSKA Moskova’nın nabız yokladığı ifade ediliyor.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş - Bodo Glimt muhtemel 11

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir