Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş’ta Bailly krizi! Menajeri sert açıklamalarda bulundu!

Beşiktaş’ta Bailly krizi! Menajeri sert açıklamalarda bulundu!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
11 0

Beşiktaş’ta Fenerbahçe derbisi sonrasında adeta bir kriz çıktı. Tam 5 oyuncuyu süresiz olarak kadro dışı bırakan Samet Aybaba, takımda artık dengelerin değiştiği mesajını herkese verdi. Buna göre bu isimlerden bir tanesi olan Bailly ise adeta kriz çıkarttı. Yıldız oyuncunun menajeri Fransız basınına açtı ağzını yumdu gözünü!

Fenerbahçe’ye sahasında 3 – 1 gibi farklı bir skor ile kaybeden siyah beyazlılarda kötü gidişatın sorumluları aranıyor. Buna göre yapılan anlaşmalar ile birlikte bazı oyuncuların kadro dışı bırakıldığı ve bazı oyuncuların da uyarıldığı görülüyor. Bu oyuncuların başında ise Bailly geliyor. Henüz sezon başında Manchester United’dan transfer edilen oyuncunun menajeri oldukça sert açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

Beşiktaş, Bailly krizi sürüyor!

Siyah beyazlılarda derbi krizinin ardından pek çok konuda kararlar alınmış ve bununla birlikte 5 oyuncu kadro dışı bırakılmıştı. Bailly’nin menajeri ise bu konuda yaptığı açıklamada böyle bir kararı beklemediğini ve şaşırdığını ifade etti. Karar karşısında şok olduklarını söyleyen menajeri, konuyu konuşmak için İstanbul’a gideceğini de ifade etti.

İlginizi Çekebilir;  Fenerbahçe istiyordu Beşiktaş kapıyor! Dev transfer çalımı!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir