Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Halil Umut Meler hakemliği bırakacak mı?

Halil Umut Meler hakemliği bırakacak mı?

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
11 0

Ankaragücü başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Hakem Halil Umut Meler, maçın ardından hastaneye kaldırıldı. Tüm hakemlerin Ankara’ya gelerek Halil Umut Meler’i ziyaret etmesinin çok önemli olduğu vurgulanırken Meler’in tüm bunlara rağmen düşünmek için süre istediği ifade edildi. Olayın sıcaklığı ile “benden bu kadar” sözlerini sarf eden Meler’in ne yapacağı merak konusu oldu.

Halil Umut Meler’in maçın ardından gözünde yaşanan şişlik sonrasında aynı zamanda tomografisinin de çekilmesi ile hastanede geceyi geçirdiği görüldü. Meler’i ziyarete pek çok hakemin geldiği görülürken aynı zamanda Meler’in bu durumdan mutluluk duyduğu ifade ediliyor. Hakemin aynı zamanda hakemliği bırakma kararı alıp almayacağı ise merak ediliyor.

Halil Umut Meler’i tüm hakemler ziyaret etti

Tüm hakemlerin kendisini görmeye gelmesinin büyük anlam taşıdığını ifade eden Hakem Halil Umut Meler’in yaşanan bu gelişmelerin ardından nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu. Olayın sıcaklığı ile artık görevi bırakma kararı aldığını söyleyen Meler’in nasıl bir karar vereceği de merak ediliyor. Özellikle TFF başkanı Mehmet Büyükekşi’nin Meler’e bırakmama konusunda sözler sarf ettiği ve düşünmesi için yalnız kalmasının uygun olacağını söylediği ifade ediliyor.

İlginizi Çekebilir;  Samsunspor – Beşiktaş muhtemel 11’ler

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir