Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde bu ihtimallerle tur atlıyor!

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde bu ihtimallerle tur atlıyor!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
17 0

Son dakika Galatasaray haberleri… Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde bugün çok önemli bir maça çıkıyor. Devler liginde son 16’ya kalmak isteyen Galatasaray’da hesaplarda yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Buna göre sarı kırmızılı takımın son 16’ya kalmak için kazanması yeterken diğer ihtimallerde bir bir netleşiyor.

Tüm ihtimaller hesaplandığında sarı kırmızılı takımın da gruptan nasıl çıkacağı yavaş yavaşa belli olmaya başladı. A grubundaki son maçına çıkacak olan Aslan, bu anlamda tur atlayarak ülke puanına da önemli bir katkı yapmayı hedefliyor. Aynı zamanda tur atlaması ile birlikte önemli bir prime de sahip olacak.

Galatasaray nasıl tur atlar?

2. sırada yer alan Kopenhag ile karşılaşan Galatasaray’da gruptan kimin çıkacağı bu maçın ardından belli olacak. Maçı eğer sarı kırmızılı takım kazanırsa 8 puan ile gruptan direkt olarak çıkacak. Berabere kalması durumunda ise Manchester United – Bayern Münih maçını bekleyecek. O zamanda Bayern’in deplasmanda en azından bir puan almasını umacak. Eğer ki Galatasaray yenilirse o zaman Avrupa Ligi’nde devam etme ihtimali olacak. Bunun için yine Bayern’in deplasmandan puan almasını bekleyecek. Kısacası Galatasaray kazanırsa hiçbir şeye bakmadan direkt olarak son 16’ya kalacak.

İlginizi Çekebilir;  Kopenhag - Galatasaray maçı muhtemel 11’i

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir