Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Tüm Ligler Süresiz Ertelendi! Halil Umut Meler Şoku!

Tüm Ligler Süresiz Ertelendi! Halil Umut Meler Şoku!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
18 0

Dün oynanan AnkaragücüÇaykur Rizespor karşılaşmasında hakem Halil Umut Meler’e saldıran Ankaragücü başkanı Faruk Koca nedeniyle tüm ligler süresiz olarak ertelendi. Halil Umut Meler’in gözüne gelen yumruk sonrasında hastaneye kaldırıldığı görülürken TFF acil durum toplantısı yaptı. Toplantı sonucunda gece saatlerinde açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi tüm liglerin süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

Ankaragücü’nün son dakikada yediği gol sonrasında 1 – 1 berabere biten karşılaşmanın ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler’e saldırdı. Bu saldırının ardından gözüne bir yumruk alan Meler, kendisini yerde buldu. Olayın şoku tüm Türkiye’de yaşanırken TFF acil olarak toplandı. Bu gelişmelerin ardından gece saatlerinde yapılan açıklamadan sonra tüm futbol liglerinin durdurulduğu açıklandı.

Ligler süresiz ertelendi

Açıklamadan önce çıkan detaylar “Yeter artık Yeter”, “tüm maçları süresiz erteledik” “kendini bilmez caniler” gibi ifadeler oldu. Şuan için olayın sıcaklığından neler olacağı bilinmezken Halil Umut Meler’in sağlık durumunun iyi olmadığı ve hakemliği bırakabileceği konuşuluyor.

İlginizi Çekebilir;  Ankaragücü 1 – 1 Beşiktaş maç özeti izle

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir