Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Fenerbahçe derbi sarhoşu oldu!

Fenerbahçe derbi sarhoşu oldu!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
17 0

Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş’ı Tüpraş Stadyumu’nda yenerek liderliğini Galatasaray’dan geri aldı. Harika bir oyun oynayan ve rakibini adeta sahadan silen sarı lacivertli takım liderliğin hakkını verdi. Maçtan sonra başlayan kutlamalar ise soyunma odasında büyük bir coşku ile devam ederken sarı lacivertliler hafta içi oynayacakları maçın hazırlıklarına da başladı.

Fenerbahçe, deplasmanda ezeli rakibi Beşitkaş’ı adeta perişan etti. Maçı 3 – 1 kazanan sarı lacivertliler eğer ki biraz daha dikkatli olsalardı maçın daha farklı biteceğini görüyorlardı. Bunun yanında bir penaltıdan yararlanamadılar ve bir tane de topları direkten döndü. Tüm bu gelişmelerle birlikte tekrar liderliği Galatasaray’dan devraldılar ve yollarına doludizgin devam ediyorlar.

Fenerbahçe hafta içi kritik bir maça çıkacak!

UEFA Konferans Ligi gruplarında da hafta içinde mutlak kazanmak zorunda olduğu bir maça çıkacak olan sarı lacivertli takım şimdiden hazırlıklara başladı. Buna göre İsmail Kartal’ın özellikle taktik anlamında çalıştığı ve rakibini sıkı markaja aldığı ifade ediliyor. Tüm takım kazanmak için kenetlendi ve Beşiktaş galibiyeti de onlara büyük bir moral oldu.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile ilk maçın çıkıyor

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir