Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş’ta moraller bozuk! Hasan Arat, devre arasını iple çekiyor!

Beşiktaş’ta moraller bozuk! Hasan Arat, devre arasını iple çekiyor!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
9 0

Beşiktaş’ta moraller Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından iyice bozuldu. Buna göre siyah beyazlı takımda özellikle yeni başkan Hasan Arat takıma devre arasında takviye yapmak için kolları sıvadı. Rıza Çalımbay ile maçtan hemen sonra görüşen başkan, takımdaki eksiklere dair detaylı bir rapor istedi. Samet Aybaba, Feyyaz Uçar ve Rıza Çalımbay üçlüsüne devre arasında hazır olun talimatı verdiği ifade ediliyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisini kaybederek şampiyonluk şansını iyiden iyiye zora soktu. Ligde lider ile arasında artık tam 14 puan fark bulunan Beşiktaş, bu anlamda 5. Sıraya kadar da düşmüş oldu. Bunun yanında siyah beyazlı ekip devre arasında takıma yeni transferler yapmanın hesaplarını yapıyor.

Hasan Arat, takımı komple değiştirecek!

Siyah beyazlı takımda özellikle yaşanan mağlubiyetin ardından bazı oyuncuların sahada isteksiz olması dikkatlerden kaçmadı. Hatta Mert Günok dahi bu konuda takım arkadaşlarına sitem ederken onları uyarmadan edemedi. Hasan Arat’ta yaşanan bu gelişmelerden sonra daha fazla transfer hedefi koyarak Beşiktaş’ı bir an önce eski günlerine döndürmenin hesaplarını yapmaya başladı.

İlginizi Çekebilir;  Trabzonspor’un oyuncuları kapışılıyor!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir