Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Haber
  4. »
  5. Gaziantepspor – Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Gaziantepspor – Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
16 0

Gaziantepspor ile Trabzonspor Süper Lig’in 15. Haftasında karşı karşıya geliyorlar. 2 takımında kazanmak zorunda olduğu bir maça çıktığından seyir zevkinin son derece yüksek olması beklenmekte. 2 takım arasında oynanacak olan karşılaşma 10.12.2023 Pazar günü saat 19:00’da başlayacak.

Abdullah Avcı ile harika bir başlangıç yapan Trabzonspor’un rüzgarı bir anda duracak mı? İşte tüm taraftarlar bu sorunun cevabını merak ediyorlar. Ligde yeniden 6. Sıraya düşen Trabzonspor, kazanarak üst sıralara doğru tırmanmak istiyor.

Gaziantepspor ise 14. Sıradan yukarıya çıkarak düşme potası sıcaklığını ensesinde hissetmek istemiyor. Tüm bu durumda Gaziantepspor’da evinde Trabzonspor karşısında kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Gaziantepspor – Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Gaziantep ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın kanalı da belli oldu. Buna göre Pazar akşamı saat 7’de başlayacak olan karşılaşma Dijitürk platformundan sizlerle birlikte olacak.  Sizler de maçı izlemek için 1 saat öncesinde Bein Sports 1 ekranlarındaki yerinizi alabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray devre arasında sürpriz transfer için düğmeye bastı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir