Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş derbide silik kaldı!

Beşiktaş derbide silik kaldı!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
12 0

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan 15. Hafta derbisinde siyah beyazlılarda pek çok oyuncu sahada varlık gösteremedi. Özellikle sakatlıklar ile dolu bir ilkyarı geçiren Beşiktaş’ta Gedson Fernandes ve Umut Meraş maçı tamamlayamadı. Bu gelişmelerin ardından henüz ilkyarıda 2 oyuncu değişiklik hakkını kullanan Rıza Çalımbay’ın da oyuna müdahale hamlelerinin kısıtlandığı görüldü.

Fenerbahçe ile Beşiktaş 15. Hafta maçında karşı karşıya geldi. Maçta sarı lacivertli takımın bariz üstünlüğü vardı. Ancak Beşiktaş’ta da tepki çeken pek çok oyuncu vardı. Özellikle kanatları hiç kullanamayan siyah beyazlı ekipte defansta da Amartey ile Bailly yaptığı hatalarla adeta taraftarı çileden çıkardı.

Beşiktaş adına Amartey sınıfta kaldı

Beşiktaş adına tek gol Cenk Tosun’un bireysel çabası ile kaptığı top sonrasında elde ettiği penaltıdan geldi. Bunun yanında Amartey’in top çıkarışlarında büyük oranda top kaybı yapması ve Fenerbahçeli oyuncuların sürekli Mert ile karşı karşıya kalmaları da farklı bir hamle olarak dikkat çekti. Taraftarların maç sonunda Amartey’e ciddi tepkileri olduğu gözlendi.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş seçime gidiyor! Sayılı günler kala Hasan Arat konuştu

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir