Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş 1 – 3 Fenerbahçe maç özeti izle

Beşiktaş 1 – 3 Fenerbahçe maç özeti izle

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
20 0

Süper Lig’de Beşiktaş ile Fenerbahçe 15. Haftadaki dev derbide karşı karşıya geldiler. Siyah beyazlıların evinde oynanan karşılaşmada baştan sona maçı üstün götüren Fenerbahçe galip gelmeyi başardı. Sarı lacivertli takımın özellikle hücum performansı tam not aldı.

Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda ilk defa bir derbi kaybetti. Tribünlerin tıklım tıklım dolu olduğu stadyumda maçı izlemeye gelenler zevkli bir oyun izledi. Maçta penaltı, VAR müdahaleleri, kırmızı kartın iptal olması ve daha pek çok şey vardı. Üstelik bir derbide görmeye alışkın olmadığımız kadar tam 3 tane penaltı vardı. bu zevkli maçı sarı lacivertli takım kazanmayı başardı.

Beşiktaş 1 – 3 Fenerbahçe özet izle

Siyah beyazlı renkler ile sarı lacivertli renklerin kapışmasında gülen taraf kanarya oldu ve tekrardan liderliği elde ettiler. Buna göre Fenerbahçe’nin gollerini 10’ Dzeko, 63’ Tadic, 90’ Szymanski kaydetti. Beşiktaş’ın golünü ise 24’ Alex Oxlade Chamberlain attı. Maçta Mert Günok bir tane de penaltı kurtardı. Ayrıca Tayfur Bingöl’e gösterilen kırmızı kartta VAR’dan dönerek iptal edildi.

İlginizi Çekebilir;  Almanya 2 – 3 Türkiye maç özeti izle

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir