Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray 3 – 1 Adana Demirspor maç özeti izle

Galatasaray 3 – 1 Adana Demirspor maç özeti izle

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
16 0

Süper Lig’in 15. Haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Rams Park Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada sarı kırmızılı takım rakibine acımadı ve sahadan galibiyet ile ayrıldı. Galatasaray, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada formsuz rakibi karşısında zaman zaman zorlansa da sahadan 3 puan ile ayrılmayı bildi.

Galatasaray, liderlik için çıktığı maçta Adana ekibine acımadı. Sarı kırmızılılarda sakatlıkların can sıktığı noktada sol bekte Barış Alper Yılmaz görev yaptı. Okan Buruk tarafından sürpriz olarak sahaya sürülen isim maçta çok sırıtmadı ve görevinin hakkını fazlasıyla verdi.

Galatasaray 3 – 1 Adana Demirspor özet

Galatasaray ile Adana ekibinin karşı karşıya geldiği maçta lider maç fazlası ile sarı kırmızılı takım oldu. Buna göre Galatasaray’ın sezona damga vuran ismi Boey maçta henüz 22. Dakikada takımını 1 – 0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra 29. Dakikada Icardi’nin muhteşem pasıyla Kerem Aktürkoğlu skoru 2 – 0’a taşıdı. Bunun yanında ilkyarı bitmeden Adana Demirspor bir penaltı kazandı ve Niang 45’te takımını 1 – 0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın son sözünü ise 90’da Icardi penaltıdan gol atarak söyledi ve karşılaşma 3 – 1 tamamlandı.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi belli oldu! Galatasaray’ın Avrupa Ligi’ndeki rakibi Sparta Prag oldu!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir