Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş – Fenerbahçe maçında şok taraftar kararı!

Beşiktaş – Fenerbahçe maçında şok taraftar kararı!

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
16 0

Beşiktaş ile Fenerbahçe Cumartesi günü ligde karşı karşıya geliyor. Beşiktaş’ın evinde oynanacak olan karşılaşmaya Fenerbahçeli taraftarların alınıp alınmayacağı netlik kazandı. Buna göre verilen kararda Fenerbahçe taraftarı da derbiyi izlemek için deplasman tribünündeki yerlerini alabilecek. İşte detaylar…

Süper Lig’in 15. Haftasında Cumartesi günü Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. 19:00’da başlayacak olan karşılaşma Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Fenerbahçe taraftarı deplasman biletleri için il güvenlik kurulundan gelecek olan kararı bekliyordu. Sonunda o karara açıklandı ve deplasman tribününe seyirci alınabileceği belirtiliyor.

Beşiktaş – Fenerbahçe maçı eski günlerdeki gibi

09.12.2023 tarihinde oynanacak olan maçta deplasman tribünlerine Fenerbahçe seyircisi alınabilecek. Toplamda 1.814 kişinin alınabileceği bilgisini paylaşan il güvenlik kurulu bu karar ile birlikte eski günlerin hatırlanmasını sağladı. Özellikle deplasman tribünlerinin derbilerde boş olması son zamanların en gündem maddesi idi. Ancak bir zamandır derbilerde de deplasman tribünü yasağı uygulanmayarak sporun seyirci ile daha güzel olduğu ifadesi destekleniyor.

İlginizi Çekebilir;  İngiliz ekibi onun için geliyor! Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşmasında izleyecekler!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir