Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş’ta Chamberlain adeta kanatlandı!

Beşiktaş’ta Chamberlain adeta kanatlandı!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
10 0

Son dakika Beşiktaş haberleri… Beşiktaş’ta sezon başında büyük umutlar ile transfer edilen Alex Oxlade-Chamberlain son haftalarda göstermiş olduğu performans ile adından sıklıkla söz ettiriyor. Buna göre yıldız oyuncu özellikle son maçta orta sahadan alarak attığı gol ile beraberliği takımına kazandırmayı başardı.

Son haftalardaki performansı Rıza Çalımbay’ın vazgeçilmezleri arasına giren Alex, takımın aldığı puanlarda da doğrudan katkı sahibi olmaya başladı. Asistleri ile ön plana çıkan Alex, 43 günlük gol hasretine de Ankaragücü karşısında son verdi. Takımına attığı gol ile 1 puanı kazandırdı.

Chamberlain derbide en büyük koz olacak!

30 yaşındaki yıldız isim Premier Lig’de son 2 sezonda attığı gol sayısına şimdiden ulaştı. Son 2 sezon sadece 3 gol atabilen Alex, Beşiktaş’ta daha 14 haftada bu rakama ulaşmayı başardı. Bu gelişimini Rıza Çalımbay’da yakından takip ediyor. Üstelik hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde de takımının en büyük kozu olacak. Takım arkadaşları da yıldız ismin performansından son derece memnunlar.

İlginizi Çekebilir;  Bir dönem Real Madrid ve Kayseri Erciyes forması giyen o isim futbolu bıraktı!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir