Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye çok konuşulacak transfer çalımı

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye çok konuşulacak transfer çalımı

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
13 0

Devre arası transfer dönemini hareketli geçirecek olan Galatasaray rotayı Fenerbahçe’nin eski yıldızına çevirdi. Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ile önemli bir maça çıkacak olan sarı kırmızılı ekip bu açıdan tüm hazırlıklarını devam ettiriyor. Sarı kırmızılılarda özellikle devre arası transfer dönemi dört gözle bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl Süper Lig’de şampiyon olan ve bu yılda Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Galatasaray’da transfer harekatı tüm hızıyla devam ediyor. Devre arasında takıma katacağı yıldız oyuncular için şimdiden çalışmalarını sürdüren Erden Timur ve ekibi rotayı Fenerbahçe’nin eski yıldızına çevirdi. İşte sır gibi saklanan o isim…

Galatasaray’da transfer bitmiyor!

Ara transfer döneminde önemli katkılar yapmaya hazırlanan Galatasaray’da rota belli oldu. Fenerbahçe’nin eski yıldızını gözüne kestiren sarı kırmızılı ekip Napoli’de parlayan Eljif Elmas’ı gözüne kestirdi. Ara transfer döneminde yıldız isme imza attırmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray bu anlamda şimdiden nabız yoklamasına başladığı ifade edildi.

İlginizi Çekebilir;  Trabzonspor’un oyuncuları kapışılıyor!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir