Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Icardi gönüllerde yer almaya devam ediyor! İşte Türk bayraklı bileklik için söyledikleri…

Icardi gönüllerde yer almaya devam ediyor! İşte Türk bayraklı bileklik için söyledikleri…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
20 0

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Buna göre yıldız isim özellikle Türk bayraklı bilekliğin hikayesini de gazetecilerle paylaştı. Çocukluğundan beri Türk halkının sevgisini içinde taşıdığını söyleyen yıldız oyuncu, bu sözleri ile yürekleri yeniden kazandı.

Galatasaray’da sahada gösterdiği performansla Real Madrid gibi dünya devlerinin dikkatini çeken Icardi, özel hayatında da Türk halkının gönüllerini fethetmeye devam ediyor. Yıldız oyuncunun sürekli İstanbul paylaşımı yapan eşi Wanda Nara bir yandan da kendisinin paylaşımları dikkati Türkiye’ye de çekmeyi başarıyor.

Icardi bir başka güzel!

Sahada büyük bir profesyonellik örneği ile iğneyle oynayan yıldız oyuncu diğer taraftan da hiçbir şeyi boş geçmeyerek Türk halkının sevgisini kazanmayı başarıyor. Yıldız isim çocuklarının da Türkiye’yi çok sevdiğini ve bu sevgiyi sokakta da gördüklerini ifade etti. Buna karşılık olarak Türk bayrağını mümkün mertebe her yerde taşıdıklarını ve gösterilen sevginin karşılığını vermeye çalıştıklarını sözlerin ekledi. Yıldız ismin bu açıklamaları sonrasında pek çok taraftar sosyal medyadan oyuncunun paylaşımlarını beğeni yağmuruna tuttu.

İlginizi Çekebilir;  Sivasspor  3 – 3 Trabzonspor maç özeti izle

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir