Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş’ta derbi öncesi güzel gelişmeler yaşanıyor! 4 futbolcu birden…

Beşiktaş’ta derbi öncesi güzel gelişmeler yaşanıyor! 4 futbolcu birden…

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
16 0

Ligde kötü günler geçiren ve toparlanmaya çalışan Beşiktaş’ta Fenerbahçe maçının heyecanı yaşanıyor. Derbi öncesi sakat futbolculardan yana büyük sıkıntı yaşayan Rıza Çalımbay’ın elini güçlendirecek olan gelişmeler yaşanıyor. Buna göre tam 4 futbolcu takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Beşiktaş’ta derbinin hazırlığı tüm hızıyla devam ediyor. Sakatlardan yana büyük problem yaşayan ve takım kurmakta dahi zorlanan Rıza Çalımbay’ın elini 4 isim rahatlatıyor. Hem Hasan Arat’a hoş geldin hem de derbiyi kazanarak ligde bende varım demek isteyen siyah beyazlılarda hazırlıklar son sürat devam ediyor.

Derbi öncesi 4 isim çalışmalara başlıyor

Siyah beyazlı takımda hafta sonu oynanacak olan derbi öncesinde sakat oyuncuların durumu merak ediliyordu. Masuaku, Eric Bailly ve Jean Onana’nın takımla birlikte çalışmalara başlayacağı kaydedildi. Bunun yanı sıra uzun zamandır sakatlıklar ile mücadele eden Rashica’nın da sakatlığını tamamen atlattığı ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ifade edildi. Bu isimlerin görev verilmesi halinde Fenerbahçe ile oynanacak olan karşılaşmada yer alması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş transfer harekatına başladı! Öncelik stoper…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir