Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Haber
  4. »
  5. Trabzonspor’da Pepe belirsizliği sürüyor! Takıma ne zaman dönecek?

Trabzonspor’da Pepe belirsizliği sürüyor! Takıma ne zaman dönecek?

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
19 0

Trabzonspor’da Kayseri ile oynana maçta sakatlanan Pepe için tüm doktorlar seferber olmuş durumda. Kayserispor karşısında alınan mağlubiyetin şokunu henüz üzerinden atamayan futbolcular bir de Pepe’den gelen kötü haberle adeta sarsılmış durumda. Buna göre yıldız oyuncunun maçtan sonra çekilen MR’ında kas yaralanması ortaya çıktı.

Trabzonspor’un sezon başında renklerine bağladığı Pepe, Kayserispor karşısında sakatlandı. Yıldız oyuncunun bir dönem sakatlıktan dolayı forma giyemediği hesaplanırsa eğer o zaman bu seferki sakatlığı ise merak uyandırıyor. Oyuncunun çekilen MR’ı sonrasında kas yaralanması görüldü ve tedavisine hemen başlandı.

Pepe ne kadar yok?

Maç esnasında ağrı hissederek oyundan çıkan Pepe, bu anlamda yeniden forma giyeceği zamanı iple çekiyor. Kulüp tarafından yapılan açıklamada da oyuncu kas yaralanması görüldüğü bildirildi. Buna bağlı olarak oyuncunun tedavisine başlandığı ve gelişmelerin yeniden aktarılacağı öğrenildi. Oyuncunun haftaya oynanacak olan lig maçında olup olmayacağı ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak görünen o ki bir veya daha fazla maçı Pepe kaçırabilir.

İlginizi Çekebilir;  Fenerbahçe’de Becao Trabzonspor maçında yok! Oyuncunun dikkatsizliği adeta başını yaktı!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir