Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Galatasaray Haberleri
  4. »
  5. Avrupa’da herkes gözünü Icardi’ye dikti! Icardi için Galatasaray’ın kapısını aşındıracaklar!

Avrupa’da herkes gözünü Icardi’ye dikti! Icardi için Galatasaray’ın kapısını aşındıracaklar!

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
16 0

Son dakika Galatasaray transfer haberleri… Avrupa ve Süper Lig’de tüm gücüyle mücadele eden sarı kırmızılıların oyuncuları da adeta parlamaya devam ediyor. Avrupa vitrininde pek çok oyuncusunu gösterme fırsatı bulan sarı kırmızılılarda gözler şimdi de Icardi çevrilmiş durumda.

Arjantinli yıldızın yükselen form grafiği ile birlikte başta Real Madrid olmak üzere pek çok Avrupa takımı yıldız forveti yakından takip ediyor. Henüz sezon başında transfer edilen forvet oyuncusunun da daha devre arası olmadan kulüplerin dikkatini çekmesi de yönetimi sevindirdi.

Icardi gidecek mi?

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Galatasaray forması altında geçiren Icardi, bu sezon başında bonservisi ile birlikte Galatasaray’a transfer olmuştu. Galatasaray’da galibiyetin mimarlarından olan Icardi bu anlamda dikkatleri üzerine de çekmeyi başardı.

10 milyon Euro’ya bonservisi alınan yıldız oyuncu ile sarı kırmızılılar 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Real Madrid, Juventus, Milan gibi takımların da dikkatini çeken performansından sonra devre arasında pek çok takımın Galatasaray’ın kapısını çalması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray Icardi gelişmesi ile çalkalanıyor! Okan Buruk’un teklifini reddetti

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir