Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Ankaragücü 1 – 1 Beşiktaş maç özeti izle

Ankaragücü 1 – 1 Beşiktaş maç özeti izle

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
14 0

Beşiktaş ile Ankaragücü Süper Lig’in 15. Haftasında karşı karşıya geldiler. Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada siyah beyazlı ekip ile Ankaragücü 1 – 1 berabere kaldı. Özellikle hafta içi oynadığı karşılaşmadan sonra nasıl bir oyun anlayışı ile çıkacağı merakla beklenen Beşiktaş, maç boyu etkisiz görüntüsü ile herkesi şok etti.

Beşiktaş bir yandan da başkanlık seçimleri ile karşımıza çıktı. Siyah beyazlı kulüpte başkan adaylarından Hasan Arat ile Serdar Adalı’nın bugün gerçekleşen seçimlerde karşı karşıya geldi. Maç devam ederken aynı zamanda başkanlık seçimi için oy sayımı da devam ediyordu. Hasan Arat, Beşiktaş Futbol Kulübünün 35. Başkanı oldu.

Ankaragücü 1 – 1 Beşiktaş geniş özet

Beşiktaş ile Ankaragücü’nün karşı karşıya geldiği maçta ilkyarıyı Ankaragücü 21’de Ali Sowe ile bulduğu gol ile 1 – 0 önde kapattı. Bunun yanında Beşiktaş, ikinci yarıda oyuna giren süper starı Alex Oxlade Chamberlain ile 74’te skoru 1 – 1 yapan golü buldu. Maç bu skorla biterken iki takımında beraberliğe razı görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Maçın ardından Beşiktaş 3. Sıradaki yerini korurken Ankaragücü ise 12. Sırada kendisine yer buldu.

İlginizi Çekebilir;  Kopenhag - Galatasaray maçı muhtemel 11’i

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir