Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Pendikspor 0 – 2 Galatasaray maç özeti izle

Pendikspor 0 – 2 Galatasaray maç özeti izle

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
20 0

Süper Lig’de 2. Sırada bulunan Galatasaray, 16. Sırada bulunan rakibi karşısında zorlansa da kazanmayı başardı. İkinci devrede bulduğu gollerle maçı kazanmasını bilen sarı kırmızılılar maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu. Pendikspor ise iyi mücadelesinin karşılığı alamayarak 16. Sırada yoluna devam ediyor.

Galatasaray’da skor olarak 2 – 0 gibi net bir galibiyet alınsa da oynanan oyundan kimse memnun değil. İşte bu nedenle sarı kırmızılılarda moraller çokta yerinde değil. Özellikle devre arasının beklendiği her halden belli. Devre arasında yapılacak olan takviyeler ile birlikte Avrupa’da da daha derli toplu bir görüntü vermeye hazır bir takım var.

Pendikspor 0 – 2 Galatasaray geniş özeti

Pendikspor ile Galatasaray Süper Lig’in 14. Haftasında karşı karşıya geldiler. Galatasaray deplasmanda oyun kontrolünü elinde bulundururken ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı kazanmayı bildi. Sarı kırmızılılarda dikkat çeken gelişme ise pozisyona girmekte zorlanmaları oldu. Maçın ilk golünü ikinci yarıda oyuna giren C. Bakambu attı. Son golü ise son haftalardaki formda isim H. Ziyech kaydetti. Bu sonucun ardından Galatasaray maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray 2 – 1 Kasımpaşa maç özeti

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir