Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Pendikspor – Galatasaray muhtemel 11’ler

Pendikspor – Galatasaray muhtemel 11’ler

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
24 0

Pendikspor ile Galatasaray bu akşam Süper Lig’in 14. Haftasında karşı karşıya geliyorlar. Ligde 16. Sırada bulunan Pendikspor ile Ligde 2. Sırada yer alan Galatasaray’ın karşı karşıya geldiği maçta kazanan ekip büyük avantaj yakalayacak. Özellikle Galatasaray’ın yoğun fikstürde bu tür maçlarda puan kaybetmesi beklenmiyor.

Pendikspor, Galatasaray gibi güçlü bir takıma evinde diş geçirmenin hesaplarını yapıyor. Buna göre 13 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 15. Sırada yer alan İstanbul ekibinin tek hedefi var o da galibiyet. Bunun yanı sıra Galatasaray’da da hedef 3 puan.

Pendikspor – Galatasaray muhtemel 11

Pendikspor ile Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği maçta kazanan takım büyük avantaj yakalayacak. Özellikle Galatasaray’ın son haftalardaki çıkışını sürdürmesi ve ligde Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini beklemesi gerekiyor.

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Torreira, Ndombele, Barış Alper, Zaha, Tete (Kerem Aktürkoğlu), Icardi.

Pendikspor: Erdem Canpolat, Erdem Özgenç, Welınton Souza Sılva, Berkay Sülüngöz, Nuno Mıguel, Josıp Vukovıc, İbrahim Akdağ, Oscar Davıd Romero Vıllamayor, Halil Akbunar, Endrı Çekıçı, Ahmed Hassan

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray sonunda çilek transferini yapıyor! Okan Buruk’a müjdeli haber!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir