Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Pendikspor – Galatasaray maçı hangi kanalda? Ne zaman?

Pendikspor – Galatasaray maçı hangi kanalda? Ne zaman?

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
23 0

Avrupa maçlarından sonra takımlarımız bir bir lige dönmeye başladı. Buna göre Çarşamba akşamı Manchester United ile 3 – 3 berabere kalan Galatasaray’da ligdeki maçına çıkıyor. Ligde 34 puanı paylaştığı Fenerbahçe ile liderlik yarışı veren Galatasaray şuan için 2. Sırada yer alıyor. Peki, sarı kırmızılıların Pendikspor ile oynayacağı maç ne zaman ve hangi kanalda?

Pendikspor ile Galatasaray 02.12.2023 tarihinde karşı karşıya geliyor. 2023 yılının son maçlarına doğru gidilirken maçın başlama saati ise 19:00 olarak belirlendi. Sarı kırmızılılar Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği beraberlik ile birlikte Ligde de istediğini almak istiyor. Özellikle liderlik yarışından kopmamak şuan için en büyük istekleri olarak dikkat çekiyor.

Pendikspor – Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta?

Pendikspor – Galatasaray mücadelesini Süper Lig’in yayın haklarını elinde bulunduran Dijitürk yayınlayacak. Buna göre platform kendi kanalı olan Bein Sports 1 ekranlarında maçı yayınlayacak. Cumartesi akşamı yani bu akşam oynanacak olan mücadelenin başlama saati ise 19:00. Sizler de maçı izlemek isterseniz Bein Sports ekranlarını açabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray Angelino’nun bonservisini almaya yakın! Sadece 4 maç sonra…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir