Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray’da İspanyol hakem hedef tahtası haline geldi! Jose Sanchez…

Galatasaray’da İspanyol hakem hedef tahtası haline geldi! Jose Sanchez…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
13 0

Şampiyonlar Ligi’nde dün oynanan karşılaşmada en çok tepkiyi sarı kırmızılı taraftarlardan hakem aldı. Jose Sanchez’in yönettiği karşılaşmada hakeme büyük öfke duyan sarı kırmızılı taraftarlar özellikle İngiliz devinin hakem (Jose Sanchez) tarafından kollandığını düşünüyor.

Özellikle Galatasaraylı taraftarların tepkisi hakeme ilk yarının son dakikalarında Icardi’nin golünün ofsayt gerekçesi ile sayılmayışının serzenişi olarak dikkat çekiyor. Buna göre Icardi tarafından atılan gol sonrasında VAR devreye girmiş ve golü ofsayt gerekçesi ile iptal etmişti. Zaten yan hakemde ofsayt bayrağını golden hemen sonra kaldırmıştı. Ancak Galatasaraylı taraftarlar pozisyonda çekilen çizgiye çok tepkili.

Jose Sanchez bariz golü mü yedi?

Icardi’nin santimlerle verilmeyen golü ise sarı kırmızlı taraftarları adeta öfkelendirdi. Ayrıca Bayern Münih deplasmanında yenen golde de ofsayt çizgisinin gösterilmemesi ayrı bir handikap konusu olmuştu. Ayrıca sarı kırmızılı taraftarların bir diğer öfkesi de McTominay’ın eline gelen topun penaltı değeri taşımaması oldu.

Okan Buruk’ta maçtan sonra yaptığı açıklamada özellikle hakemin Manchester United için muhteşem olduğunu söylemesi taraftarların öfkesinin yansıması olarak kabul gördü. tüm bunlarla birlikte Galatasaray gruptan çıkma şansını son maça bırakmış gözüküyor.

İlginizi Çekebilir;  Trabzonspor’un oyuncuları kapışılıyor!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir