Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Sivasspor  3 – 3 Trabzonspor maç özeti izle

Sivasspor  3 – 3 Trabzonspor maç özeti izle

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
23 0

Süper Lig’in 13. Haftasının kapanış mücadelesinde Trabzonspor, deplasmanda Sivasspor ile karşılaştı. Harika bir atmosferde bol gollü bir şekilde geçen karşılaşmada kazanan çıkmadı. Dostluğun kazandığı maçta ise tam 6 gol vardı.

Sivasspor maça hızlı başladı ve 2 farklı skorla öne geçti. Ancak devrenin sonlarına doğru Abdullah Avcı’nın öğrencileri skorda dengeyi bularak ilkyarıyı 2 – 2’ye getirdiler. Bununla birlikte ikinci yarıda Sivasspor bir kez daha öne geçmesine rağmen yine üstünlüğünü koruyamadı ve maç 3 – 3 beraberlik ile sona erdi.

Sivasspor 3 – 3 Trabzonspor geniş maç özeti

Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada futbol adına her şey vardı. Henüz 3. Dakikada Samu Saiz ile öne geçen Sivasspor, 20. Dakikada farkı R. Manaj ile 2’ye çıkardı. Bununla birlikte Trabzonspor 39’da Pepe, 45’te ise Onuachu ile aradığı golleri bularak devreye 2 – 2 skorla gitmeyi bildi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Sivasspor 67’de R. Manaj ile yeniden öne geçti. Maçta son sözü ise dakika 76’da Trezeguet söyledi. Bu sonucun ardından Trabzonspor 5. Sivasspor ise 12. Sırada yer aldı.

İlginizi Çekebilir;  Trabzonspor - Corendon Alanyaspor muhtemel 11'ler

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir