Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray – Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray – Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
17 0

Galatasaray ile Manchester United karşı karşıya geliyor. Şampiyonlar Ligi gruplarının son maçları öncesinde her iki takımında kazanmaktan başka bir şansı yok. Kaybeden ekibin gruptan çıkma konusunda şansını zora sokacağı görülürken iki takımda kazanmak için var gücüyle savaşacak. 29.11.2023 Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 20:45.

Galatasaray, evinde oynayacağı maçta daha önce deplasmanda yendiği rakibini yine yenmek istiyor. Buna göre sarı kırmızılı takım Manchester United’ı yenerek en azından gruptan çıkma konusunda avantaj yakalamanın peşinde. Bayern Münih’in de Kopenhag engelini rahat geçmesi beklenirken bu sayede 2. Olarak gruptan çıkma konusunda büyük avantaj sağlamayı planlıyorlar.

Galatasaray – Manchester United maçı hangi kanalda?

Galatasaray, hayati önem taşıyan maçına Çarşamba akşamı saat 20:45’te çıkıyor. Maçı ise son zamanların en önemli spor kanallarından bir tanesi olan Exxen platformu yayınlıyor. Exxen üzerinden yayınlanacak olan karşılaşma herhangi bir aksilik olması durumunda TV 8,5 üzerinden de verilebiliyor. Daha öncesinde yoğunluktan dolayı bu tür uygulamalar yapıldı.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş – Fenerbahçe karşısında Mert Günok adeta kanatlandı!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir