Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş’ta keyifler yerinde! Rıza Çalımbay ile Beşiktaş bir başka!

Beşiktaş’ta keyifler yerinde! Rıza Çalımbay ile Beşiktaş bir başka!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
23 0

Rıza Çalımbay’ın başa geçmesi ile birlikte 3 maçta 3 galibiyet alan siyah beyazlı ekipte yüzler gülüyor. Keyifli idmanlar geçiren Beşiktaş, özellikle Çarşamba günü oynayacağı maça hazırlanıyor. Formalite icabı için dahi olsa hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ın ülke puanı için bu maçı kazanmak istediği gelen haberler arasında.

Beşiktaş, son 3 maçta 3 galibiyet alarak zirve yarışında kalmayı başardı. Özellikle başkanlık seçimi ile birlikte devre arasını iple çeken siyah beyazlı takım, çıktığı her maçı final havası ile oynuyor. Rıza Çalımbay’ın başa geçmesi ile birlikte adeta farklı bir kimliğe bürünen Karakartal’da yüzler gülüyor.

Beşiktaş’ta hedef devre arasına kadar maksimum puan toplamak

Rıza Çalımbay ile yoluna doludizgin devam eden siyah beyazlı ekip, Pazar günü oynanan maçta Samsunspor’u zorda olsa 2-1 yenmeyi başardı. 3 maçta 3 galibiyet alarak yoluna devam eden Rıza hoca ise takıma bir kazanma eğilimi göstermeyi başarıyor. Buna göre siyah beyazlı ekip kazanma kültürü oluşmaya başlarken bunu devam ettirmenin hesaplarını yapıyor. Özellikle Perşembe günü oynanacak olan karşılaşmayı da kazanarak moral depolamanın hesapları yapılıyor.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray - Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir