Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Menajeri Real Madrid görüşmesini doğruladı! Taraftarlar şokta…

Menajeri Real Madrid görüşmesini doğruladı! Taraftarlar şokta…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
24 0

Son dakika Galatasaray transfer haberleri… Galatasaray’da geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan ve bu sezon takıma katılan Icardi için iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Buna göre yıldız forvete dair hafta içi çıkan Real Madrid iddialarını menajeri de doğruladı. İşte detaylar…

Cumartesi günü oynanan maçta 1 gol 2 asist yaparak uzun bir aradan sonra yeniden buradayım diyen Icardi, sakatlığını da atlatmış görünüyor. Buna göre yıldız oyuncu için diğer iddiaların da ardı arkası kesilmiyor. Gösterdiği form ile birlikte sadece Türkiye’de değil tüm dünyada takipçileri bulunan yıldız isim ile ilgili bu sefer ki iddia ise dünya devinden geldi.

Real Madrid görüşmesi doğrulandı

M. Icardi’yi ünlü İspanyol devi Real Madrid istiyor. Bunu sonunda oyuncunun menajeri Elio Letterio Pino doğruladı. Galatasaray’da gösterdiği performans ile herkesin dikkatini çeken Icardi için İspanyol dev kulüpte sonunda gündeme girmeyi başardı. Hatta İspanyol basınına konuşan menajer, şuan için Madrid’de olduğunu söyledi. Real Madrid henüz resmi bir teklif yapmazken tarafların nasıl bir görüşme yapacağı da merak konusu oldu.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray’da yorgun Icardi suskun kaldı!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir