Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Samsunspor – Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Samsunspor – Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
32 0

Samsunspor – Beşiktaş ile Süper Lig’in 13. Haftasında karşı karşıya geliyor. 2 takımında kazanmak için büyük mücadele ortaya koyacağı maçın başlama saati ve hangi kanalda yayınlanacağı bilgileri de belli oldu. Buna göre Samsunspor, Beşiktaş ile 26.11.2023 Pazar günü saat 16:00’da karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde 2 takımında zor günler geçirdiğini söyleyebiliriz. Beşiktaş 5. Sıradaki yerini korurken sezon başından 3. Teknik adamla yola devam ediyor. Şenol Güneş, Burak Yılmaz derken şimdi de Rıza Çalımbay devreye girdi. Rıza hocanın dokunuşu ile birlikte Beşiktaş tekrar yarışa ortak olmak için sahaya çıkıyor.

Samsunspor ise ligde 19. Sırada yer alıyor. 12 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Karadeniz temsilcisinin puanı ise 8. Ligden düşmemek adına bir an önce toparlanmak isteyen Samsunspor, Beşiktaş karşısında adeta bir çıkış arıyor.

Samsunspor – Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Ülkemizde Süper Lig maçlarını bildiğiniz üzere Dijitürk platformu veriyor. Bu doğrultuda Beşiktaş’ın deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı da Bein Sports 1 ekranlarından takip edebilirsiniz. Maçın başlama saati 16:00.

İlginizi Çekebilir;  Trabzonspor Trezeguet belirsizliği ile çalkalanıyor! Yıldız oyuncu Fenerbahçe maçında…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir