Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray 4 – 0 Alanyaspor maç özeti izle

Galatasaray 4 – 0 Alanyaspor maç özeti izle

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
25 0

Süper Lig’in 13. Haftasında Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya geldiler. Galatasaray, muhteşem bir oyunla 4 – 0 kazandığı maç sonrasında maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu. Pek çok oyuncu da sarı kırmızılılar adına yıldızlaştı. İşte 13. Hafta karşılaşması ile ilgili önemli anlar…

Maça ligde 2. Sırada çıkan Galatasaray, Alanyaspor’a adeta gol oldu yağdı. Milli arayı iyi değerlendiren Galatasaray, bu anlamda önüne çıkana acımadı. Alanyaspor’u yenen cimcom ligde yeiden maç fazlası ile liderliğe oturdu. Bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe maçının skoruna göre haftayı lider kapatabilir.

Galatasaray 4 – 0 Alanyaspor geniş özet izle

Sarı kırmızılı takımın özellikle son maçlardaki kısır oyununa karşılık olarak maçı 4 – 0 ile kazanması elbette herkesin hoşuna giden bir durum oldu. Buna göre Galatasaray, hızlı başladığı maçta direklerden ve kalecilerden fırsat bulduğu ilk anda golü atmayı başardı.

Dakikalar 37’yi gösterirken M. Icardi sahneye çıktı ve takımını 1 – 0 öne geçirdi. Mertens burada golün asistini yaptı. 45. Dakikada ise bu sefer Zaha’nın asistinde Mertens sahaya çıktı ve ilkyarısının skorunu belirledi 2-0. İkinci yarıya da hızlı başlayan cimbom Icardi’nin asistinde yine Mertens ile 59’da skoru 3 – 0’a getirdi. Bu golün ardından yine Icardi’nin asistinde dakika 70’te bu sefer son haftaların parlayan yıldızı Zaha 4-0 yaptı ve maçın skorunu tayin etti.

İlginizi Çekebilir;  Rakamlarla Galatasaray - Beşiktaş derbisi

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir