Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu için karar maçı! Okan Buruk…

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu için karar maçı! Okan Buruk…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
29 0

Süper Lig’de zirve yarışına hazırlanan Galatasaray, aynı puanda olduğu Fenerbahçe’nin ardından ligde 2. Sırada yer alıyor. Son dönemdeki performansında düşüş yaşayan ve taraftarların haklı tepkisi ile karşılaşan Kerem Aktürkoğlu ise bu anlamda ilk sorgulanan isimler arasında yer alıyor. Cumartesi günü oynanacak olan Alanyaspor maçında Kerem’in forma giyip giymeyeceği merak konusu oldu.

Okan Buruk, son zamanlardaki form düşüşü ile tepkilerin hedefinde olan Kerem için kararını veriyor. Kerem’i oynanacak olan Alanyaspor karşılaşmasında sonradan oyuna dahil edebilir. Yıldız oyuncunun dinlenmeye ihtiyacı olduğunu düşünen Buruk, bu anlamda oyuncuyu sonradan oyuna dahil ederek herkese bir mesaj vermenin hesaplarını yapıyor.

Okan Buruk “Kerem Aktürkoğlu” kararı!

Önce Cumartesi günü Alanyaspor ardından hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile karşılaşacak olan Galatasaray’da işler değişiyor. Buna göre sarı kırmızılı ekip Kerem Aktürkoğlu ile ilgili olarak bir önlem almaya hazırlanıyor. Yıldız oyuncuyu Çarşamba günkü maç öncesi dinlendirmek isteyen Okan hoca, ihtiyaca göre oyuncuyu 2. Devre oyuna sokabilir.

İlginizi Çekebilir;  Fenerbahçe evinde liderliği bıraktı! Süper Lig’in yeni lideri Galatasaray!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir