Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray – Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

Galatasaray – Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
27 0

Trendyol Süper Lig, 13. Hafta maçları ile devam ediyor. Takımların doludizgin devam ettikleri bu dönemde Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Süper Lig’de lider ile averaj farkından dolayı 2. Sırada yer alan Galatasaray’ın maçı muhakkak kazanması gerekiyor.

Trendyol Süper Lig’in 13. Haftası devam ediyor. Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmalar ile açılacak Süper Lig’de 13. Hafta maçı Galatasaray – Alanyaspor ile devam edecek. 25.11.2023 tarihinde oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 19:00. İki takımında mutlak kazanmak için sahaya çıkacağı maçta sarı kırmızılılar özellikle galip gelerek Şampiyonlar Ligi maçı öncesi moral depolamak istiyor.

Galatasaray – Alanyaspor maçı hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig karşılaşmaları bildiğiniz üzere Dijitürk platformunda yayınlanıyor. Buna göre Galatasaray – Alanyaspor karşılaşması da Bein Sports 1 ekranlarında sizlerle birlikte olacak. Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmanın ardından spor yorumcuları da yorumlarını söyleyecek ve tartışmalı pozisyonları inceleyecek. Maçı izlemek için sizler de canlı maç izle seçeneği ile birlikte Bein Sports 1 kanalını açabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray transfer için yoğun çaba sarf ediyor! İşte aslanın son gözdesi!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir