Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray – Alanyaspor muhtemel 11’ler…

Galatasaray – Alanyaspor muhtemel 11’ler…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
20 0

Trendyol Süper Lig 13. hafta karşılaşması ile devam ediyor. Süper Lig’de lider ile aynı puanda yer alan Galatasaray, evinde Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın tek hedefi var o da galibiyet!

Son haftalarda bir lider olan bir liderliği kaybeden Galatasaray’da nasıl bir 11 ile sahaya çıkılacağı merak konusu oldu. Okan Hoca, özellikle formsuz olan oyuncularından dolayı başı dertte. Bu anlamda karşılaşacakları Alanyaspor’u muhakkak yenmek istiyorlar. Özellikle 17. Sırada yer alan Alanyaspor karşısında muhakkak galip gelmek isteyen sarı kırmızılıların bu anlamdaki 11’ide merak konusu.

Galatasaray – Alanyaspor muhtemel 11

2 takımında mutlak 3 puana ihtiyacı olduğu maçta takımlar galibiyet için sahaya çıkıyor. Galatasaray’ın bu anlamda Galatasaray’ın maça şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Galatasaray: Muslera, Boey, Davinson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Torreira, Kaan Ayhan, Barış Alper, Zaha, Tete (Kerem Aktürkoğlu), Icardi.

Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Augusto, Furkan Bayır, Aliti, Yusuf Özdemir, Richard, Janvier, Efecan Karaca, Novais, Carlos Eduardo, Cordova.

İlginizi Çekebilir;  Atakaş Hatayspor – Galatasaray muhtemel 11

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir