Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray’da Zaniolo bilmecesi sürüyor! Zaniolo, Aston Villa, Galatasaray adeta şeytan üçgeni…

Galatasaray’da Zaniolo bilmecesi sürüyor! Zaniolo, Aston Villa, Galatasaray adeta şeytan üçgeni…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
25 0

Son dakika Galatasaray haberleri… Sezon başında Zaniolo’yu İngiltere’den Aston Villa takımına rekor ücretler ile birlikte kiralayan Galatasaray’da Zaniolo çıkmazı yaşanıyor. Satın alma opsiyonuyla gönderilen yıldız oyuncunun İngiliz ekibinde kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Henüz skor katkısı dahi veremeyen Zaniolo için Aston Villa’nın ne karar vereceği merakla bekleniyor.

Geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulunan Zaniolo, 5 milyon Euro kiralama bedeli ile sezon başında Aston Villa’ya transfer olmuştu. Aynı zamanda sözleşmesinde 22.5 milyon Euro satın alma bedeli ve 15 milyon Euro şartlara bağlı opsiyon bulunuyor. Ancak tüm bunlarla birlikte yıldız oyuncu 15 maçta henüz takımına gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Aston Villa, Zaniolo konusunda bin pişman!

5 milyon Euro gibi önemli bir kiralama bedeli ile kadrosuna kattığı Zaniolo’dan henüz beklediği performansı alamayan Aston Villa, yıldız oyuncu transferi konusunda oldukça pişman gözüküyor. Ancak Zaniolo’nun İngiltere’de mutlu olduğu ve elinden gelen çabayı göstererek ilerleyen süreçte takıma katkı sağlamaya çalışacağı da gelen bilgiler arasında. Bakalım sezon sonunda yıldız oyuncunun adresi neresi olacak? Hep birlikte göreceğiz…

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile ilk maçın çıkıyor

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir