Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş, PSG’li o yıldızı alıyor! Yıldız yağacak!

Beşiktaş, PSG’li o yıldızı alıyor! Yıldız yağacak!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
22 0

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri… Beşiktaş’ın başkan adaylarından bir tanesi olan Hasan Arat, seçilmesi durumunda PSG’de forma giyen o yıldızı transfer edeceğini açıkladı. Özellikle seçimden önce PSG başkanı Al-Khelaifi ile işbirliği anlaşması yaptıklarını açıklayan Arat, böylece ilk transferini de gerçekleştirecek.

Rıza Çalımbay ile yola devam eden siyah beyazlılar, özellikle 3 Aralık’ta yapılacak olan seçime odaklanmış durumda. Buna göre başkan adaylarından bir tanesi olan Hasan Arat, PSG ile yaptığı anlaşma sonrasında oradan Beşiktaş’a transfer gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

Beşiktaş, PSG ile işbirliği yapacak!

Hasan Arat’ın seçilmesi durumunda PSG ile işbirliği yapacak olan Beşiktaş, ilk transferlerini de Fransız takımından yapacak. PSG başkanı ile anlaşma yaptıklarını açıklayan Hasan Arat için Fransız basınından sürpriz iddiaların ardı arkası da kesilmiyor. Buna göre Fransızlar, Hugo Ekitike için iki kulübünde anlaşma yaptığını açıkladı. İsmi açıklanmayan ve seçimden sonra açıklanacak olan oyuncunun Ekitike olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bakalım Hasan Arat, Beşiktaş’ta başkan seçilecek mi?

İlginizi Çekebilir;  Analiz: Derbilerde Beşiktaş'ın performansı nasıl?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir