Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş, Mohamed Elneny ile görüşüyor! Eski yıldız takıma dönecek mi?

Beşiktaş, Mohamed Elneny ile görüşüyor! Eski yıldız takıma dönecek mi?

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
33 0

Başkanlık seçimleri ile gündemini meşgul tutan Beşiktaş bir yandan da devre arası transfer çalışmaları sürüyor. Bunun için pek çok isim yönetimin gündemine geliyor. Son olarak yönetimin gündemine gelen isimlerden bir tanesi de Mohamed Elneny oldu. Buna göre eski yıldız siyah beyazlılara haber göndererek yeniden bu formayı giymek istediğini belirtti.

31 yaşında bulunan Elneny, siyah beyazlı formayı giymeye çok yakın. Özellikle 2019 – 2020 sezonunda formayı giyen ve siyah beyazlı taraftarlarca çok beğenilen Elneny, kulüple yeniden temas kurmuş durumda. Arsenal oyuncusu olan Mohamed, bu sezon sadece 12 dakika görev alabildi. Artık yaşı itibariyle de oynamak istediğini belirten Elneny, menajeri aracılığıyla siyah beyazlı kulübe haber gönderdi.

Beşiktaş Mohamed Elneny’i transfer edecek mi?

Beşiktaş, bir dönem formasını giyen Elneny’i transfer edecek mi? Rıza Çalımbay’ın bu konudaki görüşü transferin yönünü belirleyecek. Eğer ki Rıza hoca tamam derse siyah beyazlı yönetim hemen Arsenal ile temas kurmaya başlayacak. Transferin çok cüzi miktarlara tamamlanabileceği de tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir;  Bayern Münih'te Galatasaray maçı öncesi şok gelişme! O isim İsrail karşıtı paylaşımları nedeniyle...

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir