Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray’da Muslera belirsizliği sürüyor! Sözleşmesi uzatılacak mı?

Galatasaray’da Muslera belirsizliği sürüyor! Sözleşmesi uzatılacak mı?

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
26 0

Son dakika Galatasaray transfer haberleri… Galatasaray’da Muslera belirsizliği sürüyor. 12 yıldır sarı kırmızılı formayı giyen Muslera’nın sözleşmesinin uzatılıp uzatılmaması konusunda kararsızlık yaşanıyor. Yeni sezonda Galatasaray’da kaleyi yine Muslera mı koruyacak yoksa yeni bir transfer mi geliyor?

Performansı ile Türk futboluna çok şey kazandıran ve kendisini herkese sevdiren Uruguaylı eldiven, 12 yıldır formasını giydiği kulüple sözleşme yenilemek istiyor. Adını Galatasaray tarihine çoktan yazdıran deneyimli kalecinin 2024 – 2025 sezonunda ne yapacağı merak konusu oldu. Son dönemde sakatlıklarla boğuşan Muslera’nın, kendisinden de fedakarlık yaparak Bayern Münih maçında oynaması herkesin ona karşı yeniden bir takdir göstermesini sağlamıştı.

Galatasaray Muslera ile nikah tazeleyecek mi?

37 yaşında olan Muslera’nın Galatasaray ile geleceği de merak konusu oldu. Deneyimli eldivenin daha birkaç sezon daha oynamak istediği ve 12 yıldır görev yaptığı Galatasaray’da futbolu bırakmak istediği öğrenildi. Sözleşme şartları konusunda da sorun çıkartmayacağını yönetime ilettiği ifade ediliyor.

İlginizi Çekebilir;  İşte merakla beklenen UEFA ülke puan durumu

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir