Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş’ta Rebic küllerinden doğdu! Rebic Rüzgarı esiyor

Beşiktaş’ta Rebic küllerinden doğdu! Rebic Rüzgarı esiyor

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
30 0

Trendyol Süper Lig’de zor zamanlar geçiren, önce teknik direktör değiştiren ardından başkanlık seçimine giden Beşiktaş’ta sezon başında transfer edilen Ante Rebic dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Özellikle Rıza Çalımbay’ın gelişi ile kendisini bulan Rebic’in güveninin yerine geldiği ve Beşiktaş’ta milli aradan sonra büyük işler yapacağı konuşuluyor.

Rıza Çalımbay, göreve gelir gelmez özellikle Rebic ve Alex ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme de 2 yıldıza da çok güvendiğini belirten deneyimli teknik adam, böylece onlara moral verdi. Hoca desteğini de arkalarına alan Rebic ve Alex, son maçlarda önemli işler yaptı. Özellikle Rebic, bu anlamda kendisini buldu diyebiliriz.

Hazırlık maçında Rebic rüzgarı esti

Beşiktaş’ın milli ara nedeniyle oynadığı hazırlık karşılaşmasında muhteşem bir gole imza atan Rebic, aynı zamanda maçta gösterdiği performans ile de büyük takdir kazandı. Geldiği günden bugüne çok şey beklenen yıldız oyuncunun da yavaş yavaş performansını artırması yönetimi sevindiriyor. Özellikle Rıza Çalımbay’ın bu anlamda çok şey yaptığı ve oyunculara moral, motivasyon anlamında destek sağladığı görülüyor.

İlginizi Çekebilir;  Beşiktaş’ta keyifler yerinde! Rıza Çalımbay ile Beşiktaş bir başka!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir