Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray, transferde bombayı patlatıyor! Yıldız oyuncu devre arasında…

Galatasaray, transferde bombayı patlatıyor! Yıldız oyuncu devre arasında…

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
25 0

Ara transfer döneminde takımdaki eksik bölgelere transfer yapmak isteyen sarı kırmızılılar, takviye için start vermiş durumda. Şimdiden görüşmelere başlayan Galatasaray, bu anlamda Angelino’nun alternatifini de buldu. Üstelik Premier Lig’in yıldız ismine kancayı atmayı başardı.

Sezon başında Leipzig’ten 1.5 milyon Euro karşılığında oyuncuyu kadrosuna katan sarı kırmızılılar, bu transferde beklentileri karşılayamadı. Özellikle yıldız ismin formsuz olması ve takıma bir türlü adapte olamaması aslanı bu bölgeye transfer yapmaya mecbur bıraktı. Cimbomda söz konusu bölgeye İngiltere’den takviye yapmak için kolları sıvadı.

Galatasaray, Angelino’nun alternatifini Premier Lig’den buldu

Sarı kırmızılılar 26 yaşındaki Angelino ile yolları ayırmak istiyor. Bununla birlikte tecrübeli bir isim isteyen Okan Buruk için ilk alternatif Marc Cucurella oldu. Özellikle sol bek konusundaki karmaşanın farkında olan yönetim, Okan Buruk için kesenin ağzını açtı ve Cucurella’yı bitirmek istiyor. Cucurella’yı kiralık olarak kadroya katmak isteyen sarı kırmızılılar, Chealsea forması giyen yıldızı transfer etmek için nabız yoklamaya başladı.

İlginizi Çekebilir;  Atakaş Hatayspor – Galatasaray muhtemel 11

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir