Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Real Madrid’de Arda Güler için iddialar bitmiyor! Şimdide…

Real Madrid’de Arda Güler için iddialar bitmiyor! Şimdide…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
15 0

Real Madrid’e transfer olduğundan beri başı bir türlü sakatlıklardan kurtulmayan Arda Güler için iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Buna göre yıldız oyuncunun tekrar form tutması için ilginç iddialar geliyor. Maç ritmini yakalaması adına Arda’nın transfer edilme ihtimali var. Hem de Fenerbahçe’ye…

Yaz transfer döneminde İspanyol devi Real Madrid’e transfer olarak herkesin dikkatini çeken Arda Güler, henüz İspanyol ekibiyle bir maça dahi çıkabilmiş değil. Tam kadroya girmeye başladığı sırada tekrardan sakatlanan Arda Güler için planlar değişmeye başladı. Buna göre Arda’nın maç ritmini bulması için takımdan gönderilmesi muhtemel planlar arasında yer alıyor.

Arda Güler Real Madrid’den gönderiliyor mu?

Arda Güler için bir dönem büyük övgüler düzen İspanyol basınının da artık sabrı kalmamış gözüküyor. Arda için adeta fiyasko transfer gibi haberler yapan basın Arda’nın maç ritmini yakalaması adına eski takımına dönebileceğini dahi yazdı.

Özellikle haberlerinde Arda’nın beklenen performansı bir türlü gösteremediğini hatırlatan İspanyol basını, Real Madridli sağlık ekibinin başındaki kişinin kovulduğunu ve diğer tüm kişilerin de başkan Perez tarafından susturulduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde bu ihtimallerle tur atlıyor!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir