Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Galatasaray transfer için yoğun çaba sarf ediyor! İşte aslanın son gözdesi!

Galatasaray transfer için yoğun çaba sarf ediyor! İşte aslanın son gözdesi!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
31 0

Son dakika Galatasaray transfer haberleri…  Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için var gücüyle çalışan Galatasaray, transfer için şimdiden gaza basmış durumda. Buna göre sarı kırmızılı ekip özellikle Tanguy Ndombele ile yolları ayırmak istiyor. Takıma geldiği günden bugüne kadar katkı veremeyen yıldız isimle yollar ayrılacak ve o bölgeye bir transfer yapılacak.

Tanguy Ndombele ile yolları ayırmak isteyen Galatasaray, aynı bölgeye bir oyuncu bakıyor. Üstelik oyuncuyu da bulmuş durumda. Buna göre sarı kırmızılı ekip orta sahaya oyuncuyu Norveç’te buldu. Süper Lig’de ikinci olarak yoluna devam sarı kırmızılılar orta sahayı güçlendirerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Galatasaray transferde gaza bastı

Kadrosunu ocak ayında güçlendirerek Avrupa’da yoluna devam etmek isteyen sarı kırmızılılarda tek düşünce var o da transfer. Eksik olan bölgelere transfer yapmak için kolları sıvayan sarı kırmızılılar bu doğrultuda orta saha transferi yapmak istiyor. Gündemdeki isim ise Bodo Glimt forması giyen Albert Gronbaek. Oyuncunun Galatasaray’a gelmek istemesi en büyük avantaj olarak göze çarpıyor.

İlginizi Çekebilir;  Bayern Münih'te Galatasaray maçı öncesi şok gelişme! O isim İsrail karşıtı paylaşımları nedeniyle...

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir