Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Uğurcan Çakır İtalya’ya mı gidiyor? Dev teklif…

Uğurcan Çakır İtalya’ya mı gidiyor? Dev teklif…

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
21 0

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri… Transferin hareketli takımlarından bir tanesi olan Trabzonspor’da sular bir türlü durulmuyor. Sezon başında yaptığı transferler ile adından söz ettiren ve Onuachu gibi bir yıldızı takıma kazandıran bordo mavililer bir de teknik direktör değiştirerek yoluna devam etti. Abdullah Avcı ile yoluna devam eden Trabzonspor’da Uğurcan Çakır İtalyanların radarına girdi. İşte detaylar…

Uğurcan Çakır Roma’nın radarına girdi ve Roma Uğurcan için Trabzonspor’a teklif yapmaya hazırlanıyor. Bir süredir ismi farklı kulüpler ile anılan Trabzonspor’da Uğurcan nihayet radara girmiş durumda. Buna göre yıldız oyuncuya Roma’nın teklif yapacağı aktarıldı. Uğurcan’ın ise bu teklife nasıl cevap vereceği bilinmiyor.

Uğurcan Çakır İtalya’ya gidebilir

Roma’da Rui Patricio’dan sonra kaleci arayışları hız kazanırken bu doğrultuda alternatiflerden bir tanesinin de uğurcan Çakır olduğu iddia edildi. Uğurcan’ı transfer listesine ekleyen Roma kulübü aynı zamanda Lecce’den Falcone ile de ilgileniyor. Uğurcan bu sezon 12 maçta 14 yol yedi. 4 maçta kalesini gole kapatan deneyimli eldivenin devre arasında Trabzonspor’dan ayrılması gündemde.

İlginizi Çekebilir;  Trabzonspor'da Abdullah Avcı ilk maçına hazır

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir