Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Timo Werner Fenerbahçe’ye geliyor! Yer yerinden oynayacak!

Timo Werner Fenerbahçe’ye geliyor! Yer yerinden oynayacak!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
31 0

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri… Fenerbahçe, devre arasında bir transferi daha bitirmek için kolları sıvadı. İddiaya göre Werner’i gözüne kestiren kanarya, bu doğrultuda harekata başladı bile. Peki, Timo Werner Fenerbahçe gelir mi? İşte son bilgiler…

Sezona transferde fırtına gibi başlayan Fenerbahçe, birbirinden önemli isimleri rakiplerine çalım atarak kadrosuna katmayı başardı. Ancak bir türlü transfere doymuyorlar. Özellikle lige başlanan 19 maçta 19 maçlık seri sonrasında gelen 3 maçlık hezeyan Fenerbahçe’deki sorunları da gün yüzüne çıkarmış gözüküyor. Peki, Fenerbahçe ara transfer döneminde ne yapacak? En güçlü iddia ise burada Timo Werner olarak göze çarpıyor.

Timo Werner Fenerbahçe’ye

İsmail Kartal, yetersiz olan bölgelere transfer istiyor. Bu doğrultuda harekete geçen sarı lacivertli yönetim, Timo Werner için nabız yoklamaya başladı. 27 yaşında Leipzig forması giyen golcü oyuncu için ise müjdeli haber çoktan geldi. Spor direktör Rouven tarafından yapılan açıklamada oyuncuya kendisine kulüp bulmasını istediklerini ilettikleri ifade edildi. Bu da yıldız ismin Fenerbahçe’ye gelmesini kolaylaştıran en önemli etken.

İlginizi Çekebilir;  Galatasaray – Adana Demirspor maçı 11’leri

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir