Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Beşiktaş Haberleri
  4. »
  5. Beşiktaş seçime gidiyor! Sayılı günler kala Hasan Arat konuştu

Beşiktaş seçime gidiyor! Sayılı günler kala Hasan Arat konuştu

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
31 0

Son dakika Beşiktaş haberleri… Beşiktaş seçime gidiyor! Başkan Ahmet Nur Çebi’nin aday olmayacağını açıklamasının ardından kimin başkan olacağı merak konusu olurken Serdar Adalı ve Hasan Arat başkan adaylıklarını açıklayan en önemli isimler olarak dikkat çekiyor. Bu doğrultuda uzun zamandır çalışmalarını sürdüren Arat ise seçimi “köprüden önceki son çıkış” olarak değerlendiriyor.

3 Aralık’ta seçime gidecek olan Beşiktaş’ta olağan seçimli kongreye yavaş yavaş yaklaşılıyor. Bu doğrultuda yapacaklarını açıklayan başkan adayları arasında yer alan Hasan Arat ise seçimi son çıkış olarak görüyor. 3 Aralık’taki seçimin ardından Beşiktaş’ı Beşiktaşlıların yöneteceğini söyleyen Arat, bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunun altını çizdi.

Hasan Arat, Lansmanda konuştu

Hasan Arat, seçim öncesinde yapacaklarını anlattığı bir lansman düzenledi. Burada söz alan başkan adayı Beşiktaş’a seçildiğinde neler yapacağını tek tek anlattı. Süleyman Seba’dan başlayarak konuşmasını sürdüren Hasan Arat, herkesin hesap sorarak geldiğini ancak hep birbirlerini akladıklarını ifade etti. Ayrıca kimsenin Beşiktaş’a parmak sallayamayacağının da altını çizdi. Beşiktaş bundan sonra dünya kulübü olarak yoluna devam edecek dedi.

İlginizi Çekebilir;  Pendikspor – Galatasaray muhtemel 11’ler

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir