Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Futbol
  4. »
  5. Çekilin! A Milli Takım geliyor!

Çekilin! A Milli Takım geliyor!

abaddonn abaddonn - - 2 dk okuma süresi
31 0

A Milli Takım Vincenzo Montella ile adeta küllerinden doğdu. Önüne geleni yıkıp geçen milliler dün akşam Almanya’ya da acımadı. Montella yönetiminde çıktığı 3 maçta 3 galibiyet alan Milli Takım, Almanlara sahayı adeta dar etti.

Türkiye, dün akşam oynana karşılaşmada Almanya’yı 3 – 2 mağlup etmeyi başardı. Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada İlkay Gündoğan’da Almanya adına sahada olan isimdi. Maçta Kenan Yıldız ile Yusuf Sarı Milli Takım adına ilk gollerini atarken sahadaki oyun ise izleyenleri adeta mest etti.

A Milli Takım Montella ile bir başka güzel

Stefan Kuntz’dan görevi devralarak takımın başına geçen Montella, çıktığı tüm karşılaşmaları kazanmayı bildi. Ancak özellikle kazanmanın dışında oynattığı oyun taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Maçtan sonra yaptığı açıklamada da bu duygunun Milli oyuncuların kanında olduğunu ifade eden Montella, Türk Milletinin kanında böyle pres yapan, sahayı dar eden bir oyun sisteminin olduğuna dikkat çekti.

Milli Takım oyuncuları da maçtan sonra yaptığı açıklamalarda Almanya gibi güçlü bir ekibi deplasmanda harika bir oyunla yenmenin önemine dikkat çekti. Kenan Yıldız ise TFF’ye kendisine güvendikleri için teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir;  Ülke puanı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir