Futbol Online © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Futbol Online

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Fenerbahçe Haberleri
  4. »
  5. Milan, Fenerbahçe’ye takas teklif etti! Krunic karşılığında…

Milan, Fenerbahçe’ye takas teklif etti! Krunic karşılığında…

abaddonn abaddonn - - 1 dk okuma süresi
32 0

Fenerbahçe, bir süredir Milan’da forma giyen Krunic almak için çaba sarf ediyor. Özellikle devre arasında takıma yıldız ismi kazandırmak isteyen yönetim, bunun için kolları sıvamış durumda. Buna göre Milan yönetimi de Fenerbahçe’den bir ismi gözüne kestirmiş. Devre arasında veya yaz transfer döneminde sürpriz bir takas gerçekleşebilir.

Fenerbahçe Milan’dan Boşnak futbolcuyu renklerine bağlamak için yoğun çaba sarf ediyor. Sürekli olarak Milano temsilcisi ile görüşme halinde olan sarı lacivertliler transferi bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Özellikle Fred’in yokluğunda o bölgeye transfer etmek isteyen yönetim gözüne Krunic’i kestirdi.

Milan ile Krunic ve Ferdi Kadıoğlu takası gündemde

Bir süredir transferler ile uğraşan Fenerbahçe, bu anlamda Krunic ve Ferdi Kadıoğlu takasını sürekli olarak gündem yapıyor. Milan’ın Krunic’e karşılık Ferdi’yi istediği bilinirken Fenerbahçe’nin bu teklife sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında. Ancak 2 takım arasındaki görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle devre arasında belki de bir takas gerçekleşebilir.

İlginizi Çekebilir;  Futbol Tarihinin En İyi Geri Dönüşleri Unutulmaz Maçlar

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir